Kúpiť skateboard – e-shop

Sprievodca výberom
skateboardov


Skateboard  >  Skvelý darček na Vianoce. To je už niekoľko rokov skateboard

Skvelý darček na Vianoce. To je už niekoľko rokov skateboard

Tým najlepším vianočným darčekom je už po celé desaťročia pre mnoho detí a tínedžerov skateboard, skate, doska ... a novo tiež longboard. Zábava, životný štýl a adrenalín, ktorý ich často neopúšťa ani v dospelom veku.

Tiež uvažujete o kúpe tejto športové potreby? Poradíme Vám, podľa čoho skateboard vybrať. A niečo si povieme aj o tom, ako skrotiť tú dosku na 4 kolieskach. No, vyžaduje to zručnosť, odvahu a umenie udržať rovnováhu. Dôležité je tiež kúpiť nielen kvalitný skateboard, ale aj chrániče prilbu

Novinkou v tejto oblasti sú longboardy, ktoré vyzerajú ako bežný skateboard, ale sú dlhšie. Majú tiež väčšie a mäkšie kolesá, a čo sa týka pôžitku z jazdy, snažia sa priblížiť surfu. Veľa spoločného majú aj so snowboardom. Originálny longboard je vyrobený z kanadského javora, ale na trhu sú aj lacnejšie a menej kvalitné dosky z javora čínskeho.

Ako nákladný bude darček - skateboard? 

Pre mladých skejťákov vyberajte medzi odolnými plastovými a drevenými doskami, ktoré sa pohybujú v cenovej relácii od 7,30 do 25,50 € a majú nosnosť od 25 do 100 kilogramov. 

A využite aj zľavy naozaj kvalitných výrobkov. Napríklad profi skateboard z kanadského javora Worker Skull s nosnosťou 80 kilogramov je teraz v akcii za 34,90 €, pričom predtým stál 58,10 €. Hodí sa na U rampu, do skateparku aj na voľnú jazdu.

Zdieľajte článok



Odporúčame skateboardy






Ďalšie novinky

Skateboard alebo longboard?

Vyberáte si novú dosku na poriadnu jazdu? Potom sa zrejme rozhodujete medzi skateboardom a longboardom. Ktorý je pre vás vhodnejší?

Tipy na slovenské skateparky

Je krásne a láka vás to na skateboard? Čo vyskúšať niektorý zo skateparkov, napríklad v Malackách, Rajci, Liptovskom Mikuláši či Piešťanoch?

Penny board - trošku iný skateboard

Penny board je menší typ skateboardu s nízkou hmotnosťou aj cenou, stabilný, vyrobený z plastu a bez gripu. Predstavuje ideálny dopravný prostriedok do mesta, pretože sa zmestí do batohu.

všetky novinky