Kúpiť skateboard – e-shop

Sprievodca výberom
skateboardov


Skateboard  >  Horúci tip - svietiaci pennyboard

Horúci tip - svietiaci pennyboard

Chcete byť na ihrisku naozaj cool? Tak vytiahnite svietiaci penny board. Penny boardy letia, tak sa pridajte a jazdite štýlovo.

Penny board je veľmi obľúbený typ skateboardov, ktorý dobýja Slovensko. Pennyboard, známy tiež ako penny board alebo cruiser skate, sa stal v poslednej dobe trendom najmä u mladých ľudí. Tí oceňujú predovšetkým jeho malé rozmery a jednoduché prenášanie po meste.

Penny boardy sú vďaka svojim rozmerom a nízkej hmotnosti (do 2 kg) ideálne na jazdenie po meste, menej vhodné sú na vykonávanie trikov, ale aj na nich sa skvelo vybláznite.

Už klasikou sú slávne značky ako Maui, Street Surfing alebo Karnage. Novinkou sú penny boardy so svietiacimi kolieskami. Na ich rozsvietenie sa postačí na penny boarde rozbehnúť, energiu dodávate vy svojím pohybom, nepotrebujete žiadne batérie. Za šera alebo v noci budete s týmto prknom úplne neprehliadnuteľní.

Na penny boarde do mesta

Kicktail cruiser je ako stvorený na jazdenie po meste, po školských ihriskách alebo po parkoch, či chodníkoch pre cyklistov a chodcov.

Výhodou penny boardu je jeho jednoduché ovládanie.

Svietiace penny boardy kúpite už od 20 eur. 

Horúci tip na pennyboard

V spolupráci so špecializovaným skejt eshopom vám ponúkame pennyboardy v akcii.

Tipy

  • Svietiaci pennyboard WORKER Lumy 22" - Plastový skateboard s doskou svetielkujúcou v tme, kolieska s LED diódami.

Akcia pennyboard

Medzi veľmi obľúbené plastové penny boardy patrí aj tento kúsok od značky WORKER. Ide o skateboard s doskou svetielkujúcou v tme, má kolieska s LED diódami. Typovo je to kicktail cruiser vhodný do mesta.

Ako sme sa dočítali v recenziách:
Vyberal som príbuzného "Penny boardu" pre začiatočníka s dobrým pomerom cena / kvalita. Zaujal ma Worker Lumy 22 s blikajúcimi kolieskami a fosforeskujúcou doskou. Táto kombinácia zožala naozaj veľký ohlas u syna a jeho kamarátov. Po týždennom (niekedy aj dosť hrubom) testovaní všetko bliká a ložiská zatiaľ nechrapčia.

Zdieľajte článok



Odporúčame skateboardy






Ďalšie novinky

Skateboard alebo longboard?

Vyberáte si novú dosku na poriadnu jazdu? Potom sa zrejme rozhodujete medzi skateboardom a longboardom. Ktorý je pre vás vhodnejší?

Tipy na slovenské skateparky

Je krásne a láka vás to na skateboard? Čo vyskúšať niektorý zo skateparkov, napríklad v Malackách, Rajci, Liptovskom Mikuláši či Piešťanoch?

Penny board - trošku iný skateboard

Penny board je menší typ skateboardu s nízkou hmotnosťou aj cenou, stabilný, vyrobený z plastu a bez gripu. Predstavuje ideálny dopravný prostriedok do mesta, pretože sa zmestí do batohu.

všetky novinky