Kúpiť skateboard – e-shop

Sprievodca výberom
skateboardov


Skateboard  >  Skateboardy Worker - pre začiatočníkov i ostrieľaných borcov

Skateboardy Worker - pre začiatočníkov i ostrieľaných borcov

Worker je známa značka športových potrieb pre všetky vekové kategórie, ktorej úplný sortiment nájdete na webe inSPORTline.sk. Dnes sa zameriame na skateboardy Worker.

Pre začínajúcich skejťákov sú určené plastové a drevené dosky s nosnosťou od 25 do 100 kg, ktorá sa pohybujú v cenovom rozmedzí 10 až 20 eúr. Do tejto kategórie spadá aj najpredávanejšii skateboard Worker Free Time s nosnosťou 50 kg, teraz v akcii do 20 €.

Tiež ďalšie miesta v rebríčku obľúbenosti patrí skateboardům značky Worker za ceny od 10 €. A keď už budete v inSPORTline skate shope, nezabudnite svojim deťom zaobstarať aj doplnky k tomuto športu, najmä freestyle prilbu (zhruba od 10 €).

Adrenalín na skateboarde však vyhľadávajú aj odrastenejšie, preto sa pozrieme aj na skejty pre dospelých. Odporúčame vám skateboard Worker Gloomy s nosnosťou 100 kg, zrovna zľavnený o 40%, na 22 €. Je vyrobený z čínskeho javora a má vynikajúce jazdné vlastnosti.

Pár slov k bezpečnosti výrobkov Worker

Určite vás zaujíma aj to, ako sa značka Worker stará o bezpečnosť svojich zákazníkov. Má ju rozhodne na prvom mieste, takže:

  • Dbá na najvyšší štandard prevedenia všetkých výrobkov
  • Zabezpečuje certifikáty podliehajúce najprísnejším európskym kritériám
  • U skateboardov navyše plní normy EN-71 nemeckej skúšobne TÜV NORD a ASTM Internacional

Značka Worker vám vždy ponúkne presne to, čo od výrobku určeného k aktívnemu odpočinku očakávate, a navyše za rozumnú cenu. Či už to budú skateboardy, korčule, zimné, cyklistické či moto prilby, snowboardy, odrážadlá, kolobežky alebo napríklad športové oblečenie.

Zdieľajte článok



Odporúčame skateboardy






Ďalšie novinky

Skateboard alebo longboard?

Vyberáte si novú dosku na poriadnu jazdu? Potom sa zrejme rozhodujete medzi skateboardom a longboardom. Ktorý je pre vás vhodnejší?

Tipy na slovenské skateparky

Je krásne a láka vás to na skateboard? Čo vyskúšať niektorý zo skateparkov, napríklad v Malackách, Rajci, Liptovskom Mikuláši či Piešťanoch?

Penny board - trošku iný skateboard

Penny board je menší typ skateboardu s nízkou hmotnosťou aj cenou, stabilný, vyrobený z plastu a bez gripu. Predstavuje ideálny dopravný prostriedok do mesta, pretože sa zmestí do batohu.

všetky novinky