Kúpiť skateboard – e-shop

Sprievodca výberom
skateboardov


Skateboard  >  Skateboardy z bazáru: Áno, alebo nie?

Skateboardy z bazáru: Áno, alebo nie?

Skateboardy sú dnes veľmi žiadané, preto sa hojne vyskytujú tiež v bazároch so športovými potrebami. V bazáre získate skateboard lacnejšie, oplatí sa však tento nákup po všetkých stránkach?

Kúpiť skateboard v bazáre je často naozaj výhodné, najmä, ak je športová potreba minimálne používaná. Tieto dôvody jedného z užívateľov sú tiež pochopiteľné: "Jazdil som na skateboarde pár dní a po dlhej pauze zase pár dní ... a aj keď ma to baví, tak sa moc nechytám, a preto nechcem, aby stál v rohu izby, ale aby si ho ešte niekto užil. "

Podstatné sú však aj podmienky nákupu použitého tovaru, s ktorými by mal byť každý záujemca vopred oboznámený.

Čo reklamácie skateboardu z internetového bazáru?

Problémom môžu byť napríklad následné reklamácie veci z internetového bazáru. Bežné reklamácie, ako u tovaru zakúpeného v obchode tu uplatniť nedajú (aj keby ešte platili). Predávajúci poskytuje záruku iba dobrovoľne. Na vady použitého tovaru, ktoré vzniknú po jeho kúpe, totiž žiadna zákonná ochrana neexistuje.

Pri použitom tovare je možné reklamovať len prípadné skryté vady, alebo dodatočne žiadať o zľavu z ceny, nanajvýš vrátenie peňazí. Lehota na žiadosť o nápravu trvá 6 mesiacov od prevzatia tovaru.

Celé obchodovanie prostredníctvom bazáru je založené na serióznom rokovaní. Výhodou je, že predávajúci bývajú ústretoví a aktérov často spája aj úprimný záujem o skateboardy, trucky či iné predávané veci. Keď budete konať podľa intuície a opatrne, mala by sa vám kúpa skateboardu v bazáre podariť.

V našom ďalšom článku si prečítajte, aké kritériá sledovať, keď vyberáte skateboard pre dieťa.

Zdieľajte článok



Odporúčame skateboardy






Ďalšie novinky

Skateboard alebo longboard?

Vyberáte si novú dosku na poriadnu jazdu? Potom sa zrejme rozhodujete medzi skateboardom a longboardom. Ktorý je pre vás vhodnejší?

Tipy na slovenské skateparky

Je krásne a láka vás to na skateboard? Čo vyskúšať niektorý zo skateparkov, napríklad v Malackách, Rajci, Liptovskom Mikuláši či Piešťanoch?

Penny board - trošku iný skateboard

Penny board je menší typ skateboardu s nízkou hmotnosťou aj cenou, stabilný, vyrobený z plastu a bez gripu. Predstavuje ideálny dopravný prostriedok do mesta, pretože sa zmestí do batohu.

všetky novinky